Groep Mahy

Dacia.be

Menu

Saloncondities Dacia

Geniet van Saloncondities Dacia bij Groep Mahy!

GRATIS METAALKLEUR OP DACIA RAINBOW,
UW NIEUWE SUPER UITGERUSTE BEPERKTE SERIE.

De ideale uitrusting die u altijd al wenste voor uw Dacia is er. (1)

Tot en met 28 februari 2019 kan u profiteren van schitterende Saloncondities bij Dacia, met gratis metaalkleur op de nieuwe beperkte serie Dacia Rainbow! Om te profiteren van deze aanbieding, kiest u uw favoriete model en vraagt u ons een prijsofferte. Ofwel komt u gewoon langs in één van onze 3 concessies.

Alle Dacia modellen bieden veel ruimte voor zowel passagiers als bagage. U geniet van  een hoog comfortniveau voor een zeer interessante prijs. Ook wat kwaliteit betreft, kan u op Dacia vertrouwen. Als merk van de Renault-Groep kan Dacia buigen op technische oplossingen, die hun betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen hebben.

Ontdek hier meer over de Dacia Duster. De SUV op maat van het avontuur. Het is de perfecte reisgezel voor jouw meest uiteenlopende avonturen. Met zijn robuuste chassis en vierwielaandrijving brengt hij jou overal. Daarnaast heeft deze wagen een handenvrije kaart en specifieke instellingen voor de bestuurder. Bij deze 4×4 met een ruim interieur en vele opbergmogelijkheden is comfort vooropgesteld.

Ontdek hier meer over de Dacia Sandero. De berline met design. Deze wagen bied vijf comfortabele zitplaatsen met grote opbergruimten waarin je alles kwijt kan. Ideaal voor in de stad jouw boodschappen te doen!

Ontdek meer over de Dacia Logan, de gezinsberline die de dingen groot ziet. Een wagen met vijf zitsplaatsen waarmee u met de hele familie er gemakkelijk op uit trekt. Met de grote koffer neem je toch gewoon dat extra paar schoenen mee? Een robuust design en optische elementen met de lichtsignatuur van Dacia geven jou gewoonweg meer Dacia.

 

 

(1) Aanbod geldig voor particulieren en professionelen, bij aankoop van een model van de beperkte serie Dacia Rainbow tot 28/02/2019.