Groep Mahy

Renault.be

Menu

Onze diensten

Verkoop

Een nieuwe wagen nodig? Wij staan u graag met raad en daad bij. Door te luisteren naar uw noden en wensen helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij u past. De Groep Mahy voor uw Renault en Dacia, waar ik als mens centraal sta.

Verkoop

Naverkoop

Uw voertuig is bij ons zeker in goede handen! Er staat een professioneel team klaar voor het onderhoud en/of herstelling van uw wagen. Deze mensen worden permanent opgeleid en evolueren mee met de steeds ingewikkeldere technieken. In het magazijn kan u ook steeds terecht voor originele onderdelen.

Naverkoop

Carrosserie

Voor schade kan u terecht bij onze gereputeerde carrosserie. Dankzij de combinatie van de modernste apparatuur, de nieuwste technieken en professionele stielmannen kunnen wij het allerbeste voor uw wagen aanbieden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het administratieve gedeelte, hier zorgen wij voor

Carrosserie

Occassie

Ontdek ons aanbod aan occassies. U wilt zekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij de aankoop van een nieuwe wagen kan u ook steeds uw oude wagen aan ons overlaten.

Occassie

Expert elektrische voertuigen (Z.E.)

Voor wie graag zijn steentje aan het milieu bijdraagt hebben we onze elektrische voertuigen. Onze Z.E. experts helpen u graag bij het ontdekken van deze unieke voertuigen.

Expert elektrische voertuigen (Z.E.)

Pro+

Een gamma, services en een netwerk voor professionals.
Nood aan een antwoord op maat voor uw beroepseisen? Ontdek Renault Pro+, ons aanbod bedrijfswagens en services aangepast aan uw beroepseisen.

Pro+