Groep Mahy

Renault.be

Menu

Nieuwe vestiging te Brugge

Ofschoon wij al jaren lang hoofdverdeler van Renault en Dacia zijn in de Gentse regio, vroeg onze invoerder Renault België Luxemburg ons om een nieuwe zaak op te richten in Brugge.

Brugge was voor de familie Mahy niet echt een onbekende aangezien, lang geleden, de collectie Mahy, de oldtimers, een van de grootste collecties ter wereld , ooit tentoongesteld werd in het Venetië van België, namelijk Brugge.

Na grondige analyse van de regio is de keuze gevallen op een schitterend goed gelegen plek nabij de veemarkt.

Het project voorzag een volledige nieuwbouw met een kelder om de nieuwe wagens veilig te stockeren. Na amper 1 jaar intensieve werken kunnen we aankondigen dat de nieuwe vestiging in april voor de verkoop open zal gaan. Niet alle activiteiten zullen meteen operationeel zijn maar dat zal zeker in de loop van de komende maanden geschieden.

Aldus vervoegd onze nieuwe site Mahy Brugge de andere vestigingen H.Mahy, A&P Mahy en P&A Mahy respectievelijk in Ledeberg, Gent en Lokeren.

Deze spreiding komt ten goede van ons klanten dat op deze manier nooit ver verwijderd is van een vertrouwde garage.

Vanaf 6 april ben jij alvast van harte welkom in deze nieuwe mooie vestiging. Kom nader kennis maken en ontvang een kleine attentie.

 

De vestiging afgewerkt: