Groep Mahy

Renault.be

Menu

Evenementen

Openingsweekend Mahy Brugge

In het weekend van 14 & 15 september werd onze vestiging te Brugge officieel geopend.

Je werd verwelkomd door onze robot Cruzer die je begeleide naar de start van de rondtoer. Een uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijke hartige hapjes en drankjes werden verzorgd door Tête Pressee. Goochelaar Guinelli, bekend van de Magische 4 was van de partij met magische goocheltrucs waarvan je mond werkelijk openvalt.

De kids konden zich uitleven op het springkasteel en konden zich laten grimmeren. In de namiddag kon je genieten van heerlijke versgebakken wafels. Kortom, was jij niet van de partij dan kunnen wij jou meedelen dat je toch iets gemist hebt! Hieronder enkele sfeerbeelden. Via volgende link kan je alle foto’s terugvinden.

Opening Mahy brugge, 4e vestiging

Opendeurdagen september 2019

De opendeurdagen op 14 & 15 september waren een heus succes. In de 4 vestigingen stond de nieuwe Renault Clio te pronken onder prachtige ballonnetjes. De Clio in Orange Valencia stond klaar voor een proefrit. Hieronder enkele plaatjes.

Reveal new Renault Clio

Op 20 juni vond de Reveal van de Nieuwe Renault Clio plaats. De aanwezigen werden verwelkomd voor een exotische avond met traditionele Spaanse tapas van Puro en een glaasje Sumante van Vini Fratelli Ranft. Vervolgens kon men degusteren van smaakvolle Italiaanse wijnen, heerlijke hapjes, .. .

Eveneens werd u gedurende de avond geëntertaind door Vlaamse zangers. Had u zin in een uitdaging? Via het spelbord kon je jouw tafelgenoten uitdagen op snelheid. 

Er kon aangeschoven worden aan de foodtruck voor Hakketak en de ‘zoetebekjes’ onder ons konden genieten van een dessertenbuffet.  

Bovendien kon u plaatsnemen in de nieuwe Renault Clio, onthult door onze influencers Elise Tricarico en Ariacous, gekleed door Docodoco, voor een intense kennismaking waarbij onze experten u graag verder begeleidden. 

Tot slot zorgde DJ Midlive voor een fantastische afsluiter.

Kortom; het was een gezellige avond waarbij gelachen en gedanst werd!

Benieuwd naar alle foto’s? Klik hier.

New Renault Clio

Brugge opent de deuren

Vanaf 6 april opende onze vierde vestiging haar deuren. Dat weekend was dan ook iedereen welkom om een kijkje te nemen en een geschenkje te ontvangen. Via deze link vind je nog enkele leuke foto’s terug van hoe de werken vorderden.

SUV-week 

Midden maart vond de SUV-week plaats waarbij de Captur, de Kadjar en de Koleos extra in de picture stonden. Onze showroom werd leuk ingekleed en ook JUCY was van de partij met haar verse fruitsapjes.

Update Wit-Gele Kruis

In maart mochten we weer enkele Wit-Gele Kruis “gepimpte” Clio’s aan de eigenaars overhandigen. Dit mochten we doen in het zonnetje!

Business Booster Tour 2018

Gedurende de week van 26 november t.e.m. 2 december boden wij een uitgebreid gamma aan bedrijfswagens aan uitzonderlijke condities. Daarnaast konden jullie verfijnd genieten van smaakvolle exclusieve kazen en Italiaanse wijnen. Hopelijk was je erbij?

Opendeurdagen september 2018

Tijdens het weekend van 8 & 9 september verwelkomden we onze trouwe klanten voor een barbecue en gebakjes. Ook ons team was van de partij. Zij stonden klaar voor de technische en professionele informatie over onze voertuigen en onze diensten. Er werden ook prachtige kunstwerkjes afgeleverd.

Open Bedrijvendag 2017

Op zondag 2 oktober namen wij deel aan Open Bedrijvendag.
Het was een fantastische dag waarbij je volgende zaken kon ontdekken:
– Ontploffen van airbags
– Herstellen van sterretjes in de voorruit
– Fascinerende Oldtimers
– Kinderanimatie
– Lekkere streekproducten
en nog zo veel meer!
Graag willen wij via deze weg onze bezoekers bedanken. Wij hebben er die dag van genoten, hopelijk jullie ook?

Aflevering Wit-Gele Kruis

Het wit-gele kruis heeft de nieuwe Renault Clio verkozen voor haar personeel. De vloot van ongeveer 1500 wagens wordt de komende 6 jaar vervangen door de nieuwe Renault Clio. Net als de concurrenten is de Renault Clio aan een strenge selectieprocedure onderworpen geweest. De medewerkers mogen genieten van een nieuwe Renault Clio uitgerust met de driecilinder benzine Energy TCe 90-turbomotor. Deze verzoent rijplezier met een opmerkelijke zuinigheid (105 g/km CO2 – 4,7l/100km).

Aflevering Bond Moyson

Bond Moyson Oost-Vlaanderen, de regionale afdeling van de Socialistische Mutualiteiten heeft een bestelling geplaatst voor een honderdtal Renault Twingo. De Twingo zullen gebruikt worden voor de thuiszorg van hun leden. De voertuigen werden opgehaald in de nieuwe garage in de zeeschipstraat.

De verantwoordelijken van de mutualiteit vielen voor zowel de kwaliteiten van de 1.0 S&S-motor met 70 pk (laag verbruik, lage uitstoot, Start&Stop-systeem) als de praktische eigenschappen van de Twingo: gemakkelijke toegang, grote binnenruimte en kleine draaicirkel. Voor Bond Moyson is de Twingo een ideaal mobiliteitspakket, dat perfect bij zijn missie past. Dat wordt ook benadrukt door Dhr. Wim Vergauwen, fleetverantwoordelijke bij Bond Moyson Oost-Vlaanderen: “Onze medewerkers zijn vooral actief in een stedelijke omgeving, met veel verkeer en veelvuldige stops. De Twingo leek ons dan ook de ideale wagen: klein en wendbaar, met een ongeëvenaarde draaicirkel en tegelijkertijd een ruim en comfortabel interieur. Het is bovendien een mooie, trendy auto. Dat zal ons personeel sterk motiveren!”

Reeds geruime tijd heeft de Bond Moyson een nauwe band met het merk Renault. De vloot bestaat reeds 15 jaar voor 80% uit Renault modellen. Al deze voertuigen worden geleverd door Garage Mahy in Gent, die ook instaat voor het onderhoud en de dienst na verkoop, tot de volledige tevredenheid van de klant.

Grand opening

Op 5 maart 2015 was het eindelijk zo ver, dan vond de prestigieuze openingsreceptie van de nieuwe garage plaats.
De rode loper werd uitgerold en werd bewandeld door talloze genodigden. Bij het binnenkomen werd men hartelijk ontvangen met een glaasje champagne. Vervolgens kon men de rondleiding starten en de nieuwe garage bewonderen.

Zoals iedereen wel weet is de familie Mahy ook bekend om hun collectie oldtimers. Op deze speciale avond waren er dan ook enkele Alpines te bezichtigen. Hun aanwezigheid zorgde voor spektakel en een vleugje nostalgie voor sommigen.

De gasten genoten van een tot in de puntjes verzorgd walking dinner. Sfeer en gezelligheid waren die avond zeker aanwezig. Na de verrijkende interviews en speeches gepresenteerd door Bieke Illegems werd de avond vrolijk ingezet met de schitterende coverband Robrecht and Fie. Dj Erwin zorgde dan voor een leuke aflsuiter van een prachtige avond.