Groep Mahy

Renault.be

Menu

Ontdek de nieuwe Kadjar

NIEUWE KADJAR, DE SUV MET GLOBETROTTER-LOOK, UW BONDGENOOT OP AL UW AVONTUREN.

VANAF
€ 24.125 btwi (1)

Ontdek meer  

ONTDEK DE STERKE PUNTEN VAN UW NIEUWE KADJAR

Echt comfort

Trek er in stijl op uit, comfortabel geïnstalleerd in uw Nieuwe KADJAR. Verhoogde zetels met instelbare lengte, multifunctioneel stuur, neerklapbare achterbank, USB-poorten en nog heel wat meer.

Echt rijplezier

Met Renault EASY CONNECT op R-Link 2 is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de juiste weg te vinden, te telefoneren of te luisteren naar de muziek op uw smartphone. En dankzij het Bose® audiosysteem wordt uw beleving van Nieuwe KADJAR ook een muzikaal hoogstandje.

Echte 4×4

Met zijn verhoogde ophanging en zijn drie transmissiemodussen, 4×4, 4×2 Extended Grip en 4×2, beleeft u met Nieuwe KADJAR elke dag nieuwe avonturen. Zo bent u echt klaar om buiten de betreden paden te rijden.

Echte eenvoud

Uw Nieuwe KADJAR is in gelijk welke ruimte in zijn element, zonder stress. Achteruitparkeren? Easy Park Assist neemt de controle van het stuur over, meet de beschikbare ruimte en legt precies uw traject vast.

Echte veiligheid

Het rijden vergemakkelijken is één van de missies van Nieuwe KADJAR. Zijn actief remsysteem detecteert risico’s op aanrijdingen, alarmeert indien nodig en remt zelfs in uw plaats!

Alles weten over de nieuwe Kadjar  

BIJ RENAULT IS HET MAKKELIJK OM TE KIEZEN

 

(2) Prijzen geldig t.e.m. 30 april 2019, onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.