Groep Mahy

Renault.be

Menu

Onze diensten

Verkoop

Een nieuwe wagen nodig? Wij staan u graag met raad en daad bij. Door te luisteren naar uw noden en wensen helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij u past. Groep Mahy voor uw Renault en Dacia, waar ik als mens centraal sta.

MAAK EEN AFSPRAAK

Verkoop

Naverkoop

Uw voertuig is bij ons zeker in goede handen! Er staat een professioneel team klaar voor het onderhoud en/of herstelling van uw wagen. Deze mensen worden permanent opgeleid en evolueren mee met de steeds ingewikkeldere technieken. In het magazijn kan u ook steeds terecht voor originele onderdelen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Naverkoop

Carrosserie

Voor schade kan u terecht bij onze gereputeerde carrosserie. Dankzij de combinatie van de modernste apparatuur, de nieuwste technieken en professionele stielmannen kunnen wij het allerbeste voor uw wagen aanbieden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het administratieve gedeelte, hier zorgen wij voor

Carrosserie

Occasies

Ontdek ons aanbod aan occasies. U wilt zekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij de aankoop van een nieuwe wagen kan u ook steeds uw oude wagen aan ons overlaten.

Occasies

Expert elektrische voertuigen (Z.E.)

Voor wie graag zijn steentje aan het milieu bijdraagt hebben we onze elektrische voertuigen. Onze Z.E. experts helpen u graag bij het ontdekken van deze unieke voertuigen.

Expert elektrische voertuigen (Z.E.)

Renault Pro+

Nood aan een antwoord op maat voor uw beroepseisen? Ontdek Renault Pro+, ons aanbod bedrijfswagens en services aangepast aan uw beroepseisen.

Renault PRO + verbindt zich tot 4 punten :
– Uw Renault Pro+ ontvangt u van maandag tot vrijdag, doorlopend van 7u30 tot 18u30.
– Uw Renault Pro+ garandeert u: een prioritaire diagnose; een bestek in één werkdag; een oplossing voor uw professionele mobiliteit.
– Uw nieuw bedrijfsvoertuig wordt ofwel uit stock met levering binnen de 10 werkdagen ofwel op maat geleverd.
– Voor een duurzame toekomst is uw Renault Pro+ de specialist voor 100% elektrische bedrijfsvoertuigen.

Renault Pro+