Groep Mahy

Renault.be

Menu

Winterbandenwissel

Winterbandenwissel bij Groep Mahy op 30 oktober. Geniet van een cadeautje!

De temperaturen dalen, het gaat harder waaien en de wegen worden gladder. Met de winter in het vooruitzicht neemt u best uw voorzorgen door te kiezen voor uw winterbanden of winterkit. 

Vanaf temperaturen onder de 7° worden zomerbanden al harder waardoor de grip, bestuurbaarheid en reactiesnelheid van uw Renault of Dacia negatief beïnvloedt worden. Winterbanden of winterwielen bieden een maximum aan veiligheid door een betere grip op de weg en sterkere waterafvoer. Dit, dankzij een zachtere rubbersamenstelling, een ander profiel en extra lamellen. 

Bij ons, kan u kiezen tussen lossen banden of een winter kit (bestaande uit 4 winterbanden met 4 velgen). Waarom zou u kiezen voor een winterkit? 

– lagere montagekosten
– banden verslijten minder snel
– bescherming tegen winterse omstandigheden

Aarzel dus niet en boek vandaag nog uw afspraak voor het wisselen van uw banden of wielen op 30 oktober. Op deze Winterbandenwissel-dag zorgen wij er bovendien voor dat uw wielen/banden gewisseld worden in minder dan een uur en geniet uw van een gratis busje Ruitensproeiervloeistof voor winterse temperaturen.

Maak vandaag nog uw afspraak op 30 oktober:
https://renaultmahy.eu/renault/contact/

*Actie enkel geldig bij afspraak op 30 oktober 2019 voor winterbanden- of winterwielenwissel. Zolang de voorraad strekt.